Joogikoolitused - toidukultuuri toetaja

Veinikoolitused

 

Vahuveinikoolitused

Joogikoolitusel räägitakse väga erinevatest vahuveinidest, alustame šampanjaga.

Koolitusel tuleb jutuks ja maitseme erinevaid jooke alates lihtsatest kuni eriti nooblite vahuveinideni (šampanja). Räägime, millest ja kuidas neid suurepäraseid jooke valmistatakse. Räägime degusteerimise alustest, viinamarjasortidest, klaasidest, millest on hea vahuveini nautida, serveerimise temperatuuridest, kooskõlast toitudega ja paljust muust. Koolitusel antakse praktilisi soovitusi, kuidas ja millisele üritusele milliseid vahuveine valida.

Vaata "Säästa vett, joo šampanjat". Vahuvein, ehk rahvakeeles šampus, shampus, champagne jne.

 

Veinikoolitus

See on veini algkursus, kus räägitakse veini põhitõdedest,
degusteerimisest, ajaloost, veini valmistamisest, peamistest viinamarja-sortidest, lisaks mõned veiniterminid, Vana ja Uue Maailma veinide erinevused, klaasi mõju veinile, viiteid etiketi lugemiseks, veini avamisest, korgist, kuidas poes veini valida. Maitseme 6-8 erinevat veini
.

Koolitusel degusteeritakse vahuveini, valget- ja punaveini.

 

Valge veini koolitused
Veinikoolitusel räägime järgmistel teemadel: degusteerimise alused, peamised viinamarjasordid, valge veini valmistamine, Vana Maailm versus Uus Maailm, erineva kujuga klaaside mõju veinile, korgi tähtsus, veinipudeli avamine, veinipiirkonnad, mõned degusteerimisnipid, serveerimise temperatuur, 6-8 erineva veini võrdlev degusteerimine. Vaata lisaks heledate viinamarjade aroomid!


 

Punaveinide koolitused

Veinikoolitusel on teemadeks: degusteerimise alused, veinipiirkonnad, peamised viinamarjasordid, punase veini valmistamine, Vana Maailm versus Uus Maailm, klaasi ja serveerimistemperatuuri mõju veinile, korgi tähtsus, veinipudeli avamine, dekanteerimine, 6-8 erineva veini võrdlev degusteerimine toidu ja veini sobitamine. Vaata lisaks tumedate viinamarjade aroomid!

 

Kangestatud veinide koolitused

Veinikoolitusel on teemadeks: degusteerimise alused, mis on kangestatud vein, kangestatud veini valmistamine ja eritüübid, sherry versus portvein, kus ja kuidas tarbida, serveerimistemperatuur, 5-6 erineva kangestatud veini võrdlev degusteerimine.

 

Magusate veinide koolitused
Veinikoolitusel räägitakse järgmistel teemadel: degusteerimise alused, magusa veini valmistamine, erineva kujuga klaaside mõju veinile, korgi tähtsus, veinipudeli avamine, 5-6 erineva magusa veini võrdlev degusteerimine, toidu ja veini sobitamine.

Veinikoolis omandatud teadmised aitvad teil äri teha. Iga degusteeritud vein laiendab te lõhnade ja maitsemaailma.

Sisenedes Joogikoolituste veebilehele olete kinnitanud, et olete vanem, kui 18 aasta vanune ja nõustute Joogikoolituste pakutavaga. Kui olete siin ekslikult, siis vajutage siia!