Joogikoolitused - toidukultuuri toetaja

Šampanja ja austrid

 
Šampanjad: Pol Roger Reserve Brut, Le Medaillon Brut, Gonet-Médeville Premier Cru Brut, Cossy Eclat Premier Cru Brut

Austrid sisaldavad rohkesti tsinki, lisaks sellele on neis palju teisi olulisi mikroelemente: vaske, rauda, kaltsiumi, joodi, fosforit, nikotiinhapet. Austrites on palju B12-, B1-, B2-, PP-, A- ja D-vitamiini. Tervisele on kasulik austrites sisalduv rasvhapete kombinatsioon, milles on palju oomega-3-rasvhappeid. Austrite ainulaadne keemiline koostis mõjub toniseerivalt närvisüsteemile.

 

Koolitus "Šampanja ja austrid"

Degusteeritakse 2-6 erinevat šampanjat ja 2-6 erinevat tüüpi austreid.

Koolituse käigus õpitakse eristama sobivaid ja surnud austreid ning omandatakse avamise kogemused.

Huvi korral õpetatakse mõningaid julgemaid sabrage meetodil (mõõga või suurema noaga) vahuveini avama.

Koolituse hind sõltub osalejate, šampanja ja austrite arvust.

Koolitus on hooajaline, st, toimub vaid nendel kuudel, kus kuu nimetuses on "R" täht.

Huvi korral võta ühendust!

Koolituse huvi korral tuleb see tellida vähemalt kaks nädalat varem, sest austrid on elavad ja meie degusteerime-naudime neid värskelt. Šampanjat on Eestis piisavalt, et nende hulgast valida huvitavad ja need, mis sobivad austritega.

 
Austrid Cap Horn Nr. 2 ja Marennes Nr. 2

Valida saab erinevate austrite nimetuste vahel:

Fin, Flat NL, Fin de Claire, Normandie, Gillardeau, Fin de Claire Bretagne, Perle Noir, Utah Beach, Fin de Claire Chapon, Favier, Cap Horn, Normoutier, Kerber, Tsarskaya, Irish Muigren, Trio, Sp.Geay, D. Herve, L.Ecaille D.Argent, Royal Cabanon, Pousse/Claire, SP.Prat ar Coum, Prat ar Coum, Belon, Kermaree, Fin de Mar/Ol, SP. Le Gall, Kys Marine, Flat Belon.